Ga naar de inhoud

Efficiënte Koeling met de Longhi Mobiele Airco – Nederland

  • door
de longhi mobiele airco

Ontdek ons assortiment veelzijdige en energie-efficiënte mobiele airconditioners van De’Longhi. Ervaar persoonlijk comfort, overal en altijd, met de nieuwe Pinguino-serie. Onze mobiele airco’s zijn compact en geschikt voor kamers van verschillende groottes. Ze beschikken over geavanceerde technologieën zoals connectiviteit, cool surround-technologie en UV-C-technologie. Onze airco’s zijn energie-efficiënt en hebben eco real feel-technologie, waarmee ze het energieverbruik verminderen en het gewenste comfortniveau behouden. Daarnaast bieden ze rustige werking, 4-in-1 flexibiliteit en mobiliteit.

Inhoudsopgave

Belangrijkste Punten:

  • De Longhi mobiele airco’s bieden persoonlijk comfort en efficiënte koeling
  • Kies uit een verscheidenheid aan modellen voor elke kamer
  • Geavanceerde technologieën zoals connectiviteit en UV-C reiniging
  • Real Feel technologie zorgt voor optimaal comfort
  • Raadpleeg onze gids voor het kiezen van de juiste mobiele airco

De Nieuwe Pinguino-serie: Kies een Airconditioning voor Elke Kamer

De nieuwe Pinguino-serie van De’Longhi biedt verschillende opties voor verschillende kamers. Of je nu een compacte airconditioning nodig hebt voor een kleine kamer of een krachtigere variant voor een grotere ruimte, wij hebben de ideale oplossing voor jou. Met onze mobiele airco’s kun je persoonlijk comfort ervaren, waar je ook bent.

Voor kamers tot 85 m³ kun je kiezen voor onze compacte airconditioning. Deze draagbare airco is gemakkelijk te verplaatsen en heeft een efficiënt koelingssysteem. Voor kamers tot 100 m³ bieden we een model met meer ruimte en frisheid. Deze mobiele airco met afvoerslang zorgt voor een aangename temperatuur, zelfs op de warmste dagen. En voor kamers tot 120 m³ hebben we een extra krachtige airconditioning. Deze airco heeft een groot koelvermogen en is geschikt voor grote ruimtes zoals woonkamers of kantoren.

Met de nieuwe Pinguino-serie van De’Longhi kun je dus altijd de juiste airconditioning kiezen voor jouw kamer. Of het nu gaat om een kleine slaapkamer, een middelgrote studeerkamer of een grote woonkamer, wij hebben een mobiele airco die aan al jouw behoeften voldoet. Ervaar het comfort en de verkoeling die onze airco’s bieden en geniet van een aangename omgeving, waar je ook bent.

Overzicht van de Pinguino-serie:

Model Koelvermogen (BTU) Geschikt voor kamers tot
PAC N82 Eco 9400 80m³
PAC EL98 Silent 10.700 100m³
PAC EX120 Silent 11.500 110m³

Kies de airconditioning die het beste past bij de grootte van jouw kamer. Alle modellen zijn van hoge kwaliteit en voorzien van geavanceerde technologieën, zoals de Longhi airco met Real Feel technologie, die zorgen voor optimaal comfort. Met de handige afstandsbediening kun je de instellingen eenvoudig aanpassen naar jouw wensen. Investeer in een mobiele airco van De’Longhi en geniet van verkoeling en comfort, waar je ook bent.

Technologie om je Koel en Comfortabel te Houden

Onze mobiele airco’s zijn voorzien van geavanceerde technologieën om je koel en comfortabel te houden. Met de connectiviteitsoptie kun je je airco bedienen met een handige app. Dit stelt je in staat om de temperatuur en andere instellingen aan te passen zonder fysiek bij de airco te zijn. Zo kun je het gewenste comfortniveau bereiken, zelfs voordat je de kamer betreedt.

Een andere handige functie is de cool surround-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de airco voortdurend de temperatuur en vochtigheid in de omgeving bewaakt en aanpast voor optimaal comfort. Hierdoor kun je genieten van een constante en aangename temperatuur in de ruimte, ongeacht de externe omstandigheden.

Daarnaast wordt onze Pinguino-serie geleverd met UV-C-technologie, die de lucht reinigt van bacteriën en virussen voordat deze weer wordt gecirculeerd. Dit draagt bij aan een gezondere en schonere lucht in de kamer, waardoor je je zowel koel als veilig kunt voelen. En met de eco real feel-technologie wordt het energieverbruik geoptimaliseerd door de temperatuur en vochtigheid in real-time te controleren en aan te passen. Hierdoor bespaar je energie en verminder je je ecologische voetafdruk, terwijl je toch kunt genieten van een comfortabele omgeving.

Connectiviteit en Gemak

De connectiviteitsoptie van onze mobiele airco’s maakt het leven gemakkelijker en comfortabeler. Met behulp van een app kun je je airco bedienen vanaf je smartphone of tablet, waar je ook bent in huis. Je kunt de temperatuur aanpassen, instellingen wijzigen en zelfs een timer instellen om energie te besparen. Dit zorgt voor optimale controle en gemak, waardoor je kunt genieten van een aangename omgeving zonder gedoe.

Geavanceerde Luchtzuivering

De UV-C-technologie in onze mobiele airco’s is een krachtig hulpmiddel om de lucht in je kamer schoon te houden. Deze technologie maakt gebruik van ultraviolet licht om bacteriën en virussen te doden, waardoor de luchtkwaliteit wordt verbeterd en de verspreiding van ziektekiemen wordt verminderd. Door de lucht te reinigen voordat deze weer wordt gecirculeerd, zorgen onze airco’s voor een gezondere en veiligere omgeving voor jou en je gezin.

Energie-efficiëntie en Milieuvriendelijkheid

Energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid zijn belangrijke kenmerken van onze mobiele airco’s. Met de eco real feel-technologie kunnen de airco’s het energieverbruik optimaliseren door de temperatuur en vochtigheid in de kamer in real-time te controleren en aan te passen. Deze functie zorgt ervoor dat de airco alleen werkt wanneer dat nodig is en minimaliseert verspilling van energie. Daarnaast zijn onze airco’s ontworpen om milieuvriendelijk te zijn, met gebruik van duurzame koudemiddelen en materialen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Kies uit Verschillende Modellen Mobiele Airco’s

Benem biedt een breed scala aan modellen mobiele airco’s van De’Longhi. Elk model is ontworpen om te voldoen aan verschillende koelbehoeften en biedt optimaal comfort in elke ruimte. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare modellen:

Model: PAC N82 Eco

De PAC N82 Eco is een krachtige mobiele airco met een koelvermogen van 9400 BTU. Deze airco is geschikt voor ruimtes tot 80m³ en biedt snelle en efficiënte koeling. Met de Real Feel technologie kun je het ideale comfortniveau bereiken en behouden, zelfs tijdens warme zomerdagen.

Model: PAC EL98 Silent

De PAC EL98 Silent is een stille mobiele airco met een koelvermogen van 10.700 BTU. Deze airco is geschikt voor ruimtes tot 100m³ en zorgt voor optimale koeling en comfort. Met de Real Feel technologie kun je genieten van een aangename omgeving, terwijl het geluidsniveau laag blijft.

Model: PAC EX120 Silent

De PAC EX120 Silent is een extra stille mobiele airco met een koelvermogen van 11.500 BTU. Deze airco is geschikt voor ruimtes tot 110m³ en biedt krachtige koeling met minimale geluidsproductie. Met de Real Feel technologie kun je het perfecte comfortniveau bereiken en behouden, zelfs in grotere ruimtes.

Model Koelvermogen (BTU) Geschikt voor ruimtes tot
PAC N82 Eco 9400 80m³
PAC EL98 Silent 10.700 100m³
PAC EX120 Silent 11.500 110m³

Real Feel Technologie voor Optimaal Comfort

De mobiele airco’s van De’Longhi zijn uitgerust met de innovatieve Real Feel technologie, waardoor je kunt genieten van optimaal comfort in elke kamer. Deze geavanceerde technologie meet continu de temperatuur en vochtigheid in de omgeving en past de koeling aan om het ideale comfortniveau te bereiken. Hierdoor kan de airco een temperatuurverschil van 5 tot 7 graden Celsius creëren ten opzichte van de buitentemperatuur, wat resulteert in een aangename en comfortabele omgeving.

De Real Feel technologie zorgt ervoor dat de airco niet alleen de temperatuur regelt, maar ook de luchtvochtigheid in balans houdt. Dit is vooral handig tijdens vochtige zomerdagen, waarbij de luchtvochtigheid vaak hoog is. Door de luchtvochtigheid te controleren en aan te passen, zorgt de airco voor een frisse en droge omgeving, wat bijdraagt aan een comfortabel gevoel.

Of je nu wilt genieten van een koele nachtrust, productief wilt werken in je thuiskantoor of gewoon wilt ontspannen in de woonkamer, de Real Feel technologie biedt de perfecte balans tussen temperatuur en vochtigheid. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over benauwdheid, klamme lucht of overmatig zweten. Met de mobiele airco’s van De’Longhi kun je altijd rekenen op optimaal comfort, waar je ook bent in je huis.

Real Feel Technologie – Overzicht

Kenmerk Voordelen
Temperatuurregeling – Creëert een maximaal temperatuurverschil van 5-7 graden Celsius met de buitentemperatuur
– Zorgt voor een aangename en comfortabele omgeving
Vochtigheidsregeling – Houdt de luchtvochtigheid in balans
– Creëert een frisse en droge omgeving
Optimaal comfort – Ideaal voor een goede nachtrust, productief werken en ontspannen
– Geen last van benauwdheid, klamme lucht of overmatig zweten

Raamafdichting voor een Mobiele Airco

De raamafdichting is een essentieel onderdeel van een mobiele airco, zoals die van De’Longhi. Door het correct installeren van de raamafdichting kan de afvoerslang gemakkelijk geïnstalleerd worden, waardoor de warme lucht naar buiten afgevoerd wordt en de koele lucht binnen blijft. Dit zorgt voor een efficiënte koeling en een aangename omgeving in je kamer.

Bij aankoop van een mobiele airco van De’Longhi wordt standaard een vensterkit meegeleverd. Deze kit bevat alle benodigde onderdelen om de raamafdichting te installeren. Het is belangrijk om de instructies zorgvuldig te volgen en ervoor te zorgen dat de raamafdichting goed afsluit, zodat er geen warme lucht naar binnen kan en er geen tocht ontstaat. Mocht de meegeleverde raamafdichting niet voldoen, dan kun je bij Benem ook een universele raamafdichting van katoen bestellen.

Met een goede raamafdichting kun je optimaal gebruikmaken van je mobiele airco en genieten van een koelere en comfortabelere leefomgeving, zelfs tijdens de warme zomermaanden.

Voordelen van een goede raamafdichting:

  • Houdt warme lucht buiten en koele lucht binnen
  • Zorgt voor efficiënte koeling
  • Voorkomt tocht en warmteverlies
  • Draagt bij aan energiebesparing
  • Verhoogt het comfortniveau in de kamer

Nadelen van een slechte raamafdichting:

  • Warmteverlies en minder efficiënte koeling
  • Tocht en ongewenste luchtstromen
  • Verhoogd energieverbruik
  • Minder comfortabel binnenklimaat

Zorg er dus altijd voor dat je de raamafdichting goed installeert en controleert op eventuele lekken of onvolkomenheden. Op die manier haal je het maximale uit je mobiele airco en geniet je van een aangename en koelere leefomgeving.

de longhi mobiele airco

Table: Vergelijking van Mobiele Airco Modellen

Model Koelvermogen (BTU) Geschikt voor ruimtes tot Speciale functies
PAC N82 Eco 9400 80m³ Real Feel technologie
PAC EL98 Silent 10.700 100m³ Real Feel technologie
PAC EX120 Silent 11.500 110m³ Real Feel technologie

De bovenstaande tabel geeft een overzicht van de verschillende modellen mobiele airco’s van De’Longhi, inclusief hun koelvermogen, geschikte ruimtegrootte en speciale functies. Door deze informatie te raadplegen, kun je een weloverwogen beslissing nemen bij het kiezen van de juiste mobiele airco voor jouw behoeften.

Voor- en Nadelen van Mobiele Airco’s

Een mobiele airco van De’Longhi biedt tal van voordelen, maar heeft ook enkele nadelen om rekening mee te houden. Hieronder vind je een overzicht van zowel de positieve als negatieve aspecten van het gebruik van een mobiele airco.

Voordelen van Mobiele Airco’s

  • Mobiliteit: Een van de grootste voordelen van een mobiele airco is de mobiliteit. Je kunt het apparaat eenvoudig verplaatsen naar verschillende kamers in huis, afhankelijk van waar je koeling nodig hebt.
  • Eenvoudige installatie en bediening: Mobiele airco’s zijn over het algemeen gemakkelijk te installeren en te bedienen. Je hebt geen ingewikkelde installatieprocessen nodig, zoals bij vaste airconditioningsystemen.
  • Koeling op maat: Met een mobiele airco kun je specifieke kamers of ruimtes koelen, in plaats van het hele huis. Dit kan helpen om energie te besparen en de koeling te focussen op waar het nodig is.

Nadelen van Mobiele Airco’s

  • Geluidsniveau: Een van de nadelen van mobiele airco’s is het geluidsniveau dat ze produceren. Hoewel fabrikanten proberen de geluiden te minimaliseren, kan het geluid nog steeds hoorbaar en storend zijn, vooral ’s nachts.
  • Beperkte koelcapaciteit: Mobiele airco’s hebben over het algemeen een beperkte koelcapaciteit in vergelijking met vaste airconditioningsystemen. Ze zijn ideaal voor het koelen van kleinere ruimtes, maar mogelijk minder effectief in het koelen van grotere kamers.

Hoewel mobiele airco’s enkele nadelen hebben, wegen de voordelen vaak op tegen de nadelen, vooral als het gaat om draagbaarheid en flexibiliteit. Het is belangrijk om je specifieke behoeften en de omstandigheden van je woonsituatie af te wegen voordat je een beslissing neemt over het gebruik van een mobiele airco.

Voordelen Nadelen
Mobiliteit Geluidsniveau
Eenvoudige installatie en bediening Beperkte koelcapaciteit
Koeling op maat

Al met al kunnen mobiele airco’s een handige en effectieve manier zijn om individuele kamers of ruimtes te koelen, vooral als je de flexibiliteit en mobiliteit waardeert. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de mogelijke nadelen en te beoordelen of een mobiele airco de juiste keuze is voor jouw specifieke behoeften.

Duurzaamheid en Garantie

Onze mobiele airco’s van De’Longhi zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Ze maken gebruik van energie-efficiënte technologieën om het energieverbruik te verminderen en het milieu te sparen. Daarnaast zijn onze airco’s ook voorzien van duurzame koudemiddelen, die minder schadelijk zijn voor de ozonlaag. Door te kiezen voor een De’Longhi mobiele airco draag je dus bij aan een schonere en duurzamere toekomst.

Om ervoor te zorgen dat je lang van je mobiele airco kunt genieten, bieden wij ook garantie op al onze producten. Standaard bieden wij een garantie van 2 jaar, maar als je je product bij De’Longhi registreert, ontvang je nog eens 3 jaar extra garantie. Zo ben je verzekerd van een goede werking van je airco en heb je jarenlang plezier van je aankoop.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Bij De’Longhi hebben we een sterke toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Onze mobiele airco’s zijn ontworpen om de impact op het milieu te minimaliseren. We gebruiken materialen en technologieën die de energie-efficiëntie verhogen en het energieverbruik verminderen. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze airco’s voldoen aan strenge milieunormen en worden ze geproduceerd met respect voor het milieu.

Door te kiezen voor een De’Longhi mobiele airco, kies je niet alleen voor comfort en gemak, maar draag je ook bij aan een schonere en duurzamere wereld. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en zorgen voor een betere toekomst voor ons allemaal.

Conclusie

Een mobiele airco van De’Longhi biedt efficiënte koeling en persoonlijk comfort in elke kamer. Met verschillende modellen en geavanceerde technologieën zoals Real Feel, ben je verzekerd van optimale koeling en comfort. Kies de juiste airco voor jouw ruimte en geniet van een aangename omgeving, zelfs tijdens de warme zomermaanden.

FAQ

Wat is het assortiment van mobiele airconditioners van De’Longhi?

De’Longhi biedt een assortiment veelzijdige en energie-efficiënte mobiele airconditioners aan, genaamd de Pinguino-serie. Deze mobiele airco’s zijn compact en geschikt voor kamers van verschillende groottes.

Welke geavanceerde technologieën zitten er in de mobiele airco’s van De’Longhi?

De mobiele airco’s van De’Longhi beschikken over geavanceerde technologieën zoals connectiviteit, cool surround-technologie en UV-C-technologie. Ze hebben ook eco real feel-technologie, waardoor ze het energieverbruik verminderen en het gewenste comfortniveau behouden.

Welke modellen zijn beschikbaar in de Pinguino-serie van De’Longhi?

De Pinguino-serie van De’Longhi biedt verschillende modellen voor verschillende kamers. Voor kamers tot 85 m³ is er een compacte airconditioning beschikbaar. Voor kamers tot 100 m³ bieden we een model met meer ruimte en frisheid. En voor kamers tot 120 m³ is er een extra krachtige airconditioning beschikbaar.

Welke opties zijn er voor het bedienen van de mobiele airco’s van De’Longhi?

De mobiele airco’s van De’Longhi kunnen worden bediend met een handige app via de connectiviteitsoptie. Hiermee kun je de airco op afstand instellen en aanpassen aan jouw wensen.

Wat is de Real Feel technologie in de mobiele airco’s van De’Longhi?

De Real Feel technologie in de mobiele airco’s van De’Longhi meet de temperatuur en vochtigheid in de omgeving en past de koeling aan om het ideale comfortniveau te bereiken. Hierdoor kan de airco een maximaal temperatuurverschil van 5 tot 7 graden Celsius met de buitentemperatuur creëren.

Zijn de mobiele airco’s van De’Longhi eenvoudig te installeren?

Ja, alle mobiele airco’s van De’Longhi worden geleverd met een vensterkit om de afvoerslang gemakkelijk te kunnen installeren. Mocht de meegeleverde kit niet voldoen, dan kun je bij Benem ook een universele raamafdichting van katoen bestellen.

Hoe kies ik de juiste mobiele airco?

Om de juiste mobiele airco te kiezen, kun je het beste het koelvermogen berekenen aan de hand van de grootte van de ruimte waar de airco komt te staan. Selecteer een airco die minimaal het benodigde koelvermogen kan leveren en kijk daarna naar de opties en specificaties die het beste bij jouw wensen passen.

Wat zijn de voordelen en nadelen van mobiele airco’s?

Mobiele airco’s hebben voordelen zoals mobiliteit, eenvoudige installatie en bediening, en de mogelijkheid om het apparaat naar verschillende kamers te verplaatsen. Ze hebben echter ook nadelen zoals het geluidsniveau en beperkte koelcapaciteit in vergelijking met vaste airconditioningsystemen.

Zijn de mobiele airco’s van De’Longhi duurzaam en hebben ze garantie?

Ja, de mobiele airco’s van De’Longhi zijn energie-efficiënt en hebben een gunstig effect op het milieu. Daarnaast bieden ze garantie van 2 jaar en kun je bij registratie van het product bij De’Longhi nog eens 3 jaar extra garantie ontvangen.

Wat is de conclusie over de mobiele airco’s van De’Longhi?

De mobiele airco’s van De’Longhi bieden efficiënte koeling en persoonlijk comfort in elke kamer. Met verschillende modellen en geavanceerde technologieën zoals Real Feel, ben je verzekerd van optimale koeling en comfort.

Bron Links

Index